© Johnny Umans
© Johnny Umans

jozef

Gelijkvloerse verbouwing van een rijwoning

Een beperkte ingreep transformeert de donkere gelijkvloerse verdieping zonder link met de tuin naar een lichtrijke, open en groene leefverdieping. Het meest recente deel van de bestaande aanbouw wordt hiertoe afgebroken en vervangen door een patioruimte. Een volledig beglaasde wintertuin als een buitenkamer verbindt de leefruimte met de achterliggende keuken, langsheen de patio. Deze nieuwe plek, overgoten met licht, staat in directe relatie tot de tuin en vormt het hart van de woonbeleving.

  • locatie Leuven  ·  
  • opdrachtgever particulier  ·  
  • oppervlakte 33 m2  ·  
  • status voltooid  ·  
  • periode 2018 - 2022
© Johnny Umans
© Johnny Umans
© Johnny Umans
© Johnny Umans
© Johnny Umans
© Johnny Umans
© Johnny Umans
© Johnny Umans

jozef

Gelijkvloerse verbouwing van een rijwoning

Een beperkte ingreep transformeert de donkere gelijkvloerse verdieping zonder link met de tuin naar een lichtrijke, open en groene leefverdieping. Het meest recente deel van de bestaande aanbouw wordt hiertoe afgebroken en vervangen door een patioruimte. Een volledig beglaasde wintertuin als een buitenkamer verbindt de leefruimte met de achterliggende keuken, langsheen de patio. Deze nieuwe plek, overgoten met licht, staat in directe relatie tot de tuin en vormt het hart van de woonbeleving.

  • locatie Leuven  ·  
  • opdrachtgever particulier  ·  
  • oppervlakte 33 m2  ·  
  • status voltooid  ·  
  • periode 2018 - 2022
plan bestaand en nieuw
plan bestaand en nieuw
© Johnny Umans
© Johnny Umans